* Uiteraard met een fair-use policy. Maar dat komt vast goed.

** Mocht je een probleem/issue/conflict hebben met een andere (VIP) klant van mij, dan zal ik optreden als 'mediator'. Ik kijk dan naar de situatie en hoe deze juridisch gezien in elkaar steekt en wat voor beide partijen de best passende oplossing is.

*** Mits jouw documenten door mij gemaakt zijn. Als jij een ander Legal-fundament hebt, is dit niet van toepassing binnen de VIP service.

Kelly Blom

Naast dat Es mijn documenten heeft geschreven, heb ik ook haar VIP service waardoor ik alles aan haar kan vragen. Het gebeurt niet dagelijks, maar soms loop je ergens tegenaan en dan is het toch fantastisch dat ik haar op speeddial heb. Ze checkt ook ieder kwartaal of er nog iets is veranderd waardoor mijn documenten gewijzigd moeten worden maar ook altijd up-to-date zijn (ja ook dat zit bij die VIP service).

Lindsay Arts

Het is niet dat ik wekelijks een conflict heb, gelukkig niet zelfs. Maar als er iets is, dan weet ik dat ik sowieso op Es kan terugvallen. En dat vind ik sowieso een grote geruststelling. Of het nu gaat om een wanbetaler of een nieuw idee en dat ik wil weten of ik aanvullende algemene voorwaarden nodig heb. Het maakt eigenlijk niet uit. Met de VIP service van Esmeralda heb ik haar altijd onder mijn sneltoets en heeft ze alles ook zo weer opgelost. In het kader van voorkomen is beter dan genezen, raad ik de VIP service dan ook zeker aan. Al is het maar om 's nachts lekker te kunnen doorslapen ;)